Perdak-der'den İha'ya Ödül

Perşembe Dayanışma ve Kalkınma Derneği (PERDAK-DER), ilçenin tanıtımına katkı sağlayan basın kuruluşlarına teşekkür plaketi verdi.

Perdak-der'den İha'ya Ödül
Perşembe Yıldız Parkı'nda açık alanda gerçekleştirilen ödül töreni öncesi yerel sanatçılar sahne aldı. Ödül törenine, Perşembe Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Perşembe Belediye Başkanı İlhami Selami Çarkcı'nın yanı sıra, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan PERDAK-DER Başkanı Nedim Saka, dermek olarak ilçeyi tanıtmaya ve Türkiye gündemine taşımaya devam edeceklerini söyledi. Bunu yaparken kendilerine büyük destek veren basın mensuplarına teşekkür eden Saka, "İlçemizin güzellikleri saymakla bitmez, evet bu güzellikleri ve tabi ki sorunlarımızı da gündeme taşımada bize bu yıl en fazla yardımcı olan 5 basın ve yayın kuruluşumuza çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren kişisel bazda ilçemizin tanıtımını yapan kişilere de ödüller vereceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende ilçenin tanıtımına katkılarından dolayı İhlas Haber Ajansı'na (İHA) plaket verildi. İHA adına plaketi Ordu Temsilcisi Metin Akyürek, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı'nın elinden aldı. Ayrınca TV52, TRT, Ordu Olay gazetesi ile Kordontepe gazetesine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.