MY Sera, üçüncü şubesini açtı

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde MY Sera firması, üçüncü şubesini açtı. Açılışa Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İlçe Mü

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde MY Sera firması, üçüncü şubesini açtı. Açılışa Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, MY Sera Şirket Müdürü Zeki Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, ilçeye açılan ticarethanelerin ekonomiye ve işsizliğin önlenmesine olumlu katkılar sağlayacağını belirtti. Dönmez, "Bu açılan işletmeler çoğaldıkça iş sahaları da artacak. Dolayısıyla işsizlerimiz iş imkanı bulacak. Vatandaşlarımız, esnaflarımız birbirlerine sahip çıkmalı. İşletme sahibi vatandaşını gözetecek ve dışarıya alışverişe yönelmemesini sağlayacak. Bu tip işyerleri kendi halkı ile kaynaşırsa devamlılığı da olur. Bu nedenle MY Sera'nın ilçemize 3. şubesini açmış olmasından dolayı mutluluk duydum. Bol kazançlar diliyorum hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Kılıoğulları Ltd. Şti. My Sera Şirket Müdürü Zeki Kılıç da My Sera'nın ücüncü şubesini açmış olmalarının mutluluğunu yaşadığını belirterek, "300 metrekare kapalı alana sahip My Sera'da inşaat malzemesinden duşa kabinlere kadar bir inşaat için gerekli bütün malzemeler burada mevcut. Şu an için sekiz kişi burada çalışmakta, inşallah işletmelerimiz arttıkça bu işçi sayılarımız da artacak." diye konuştu.