Misafirler Burhaniye'yi Sevdi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir ilaç firmasının satış temsilciliğini üstlenen Mustafa Köse, bağlı olduğu firmamın müdürlerini ağırladı

Misafirler Burhaniye'yi Sevdi
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir ilaç firmasının satış temsilciliğini üstlenen Mustafa Köse, bağlı olduğu firmamın müdürlerini ağırladı. Burhaniye Devlet Hastanesi'nde hekimlerle tanıştırdığı satış müdürü Mehmet Tekin ile Bursa bölge müdürü Hüseyin Turan'a ilçenin turistik yerlerini gezdiren Köse, müdürlerini ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi.
İlçede oturan Celtis ilaç firması satış temsilcisi Mustafa Köse, firmanın müdürlerini doktorlarla tanıştırırken ilçeyi de gezdirmeyi ihmal etmedi. İlçeye ilk defa geldiğini belirten satış müdürü Mehmet Tekin, "Burhaniye güzel bir yer. Deniziyle yeşilliği ile bulunmaz bir ilçe. Kısmet olursa tatilimi burada geçirmek isterim" dedi. Bursa bölge müdürü Hüseyin Turan da, Burhaniye'yi tanımanın bir şans olduğunu bildirdi. Müdürlerinin ilçeye beğenmesinin kendini mutlu ettiğini belirten Mustafa Köse, "Burhaniye de doğup büyüdüm. Dışarıdan gelenler ilçemizi beğeniyorlar. Onun için de Burhaniye hep göç alıyor. Müdürlerimin de ilçemizi beğenmeleri beni sevindirdi" dedi.