Maradona ayağını ezdiği kameramana sövdü!

Arjantin teknik direktörü Diego Maradona, Dünya Kupası kadrosunu açıkladığı basın toplantısına giderken otomobiliyle bir kameramanın ayağını ezdi ve kameramana küfür etti.

Arjantin teknik direktörü Diego Maradona, Dünya Kupası kadrosunu açıkladığı basın toplantısına giderken otomobiliyle bir kameramanın ayağını ezdi ve kameramana küfür etti. Futbolculuk ve teknik adamlık kariyerinde medyayla yıldızı asla barışmayan Maradona, bir kez daha saha dışındaki bir vukuatıyla gündemde.

Maradona, Dünya Kupası'na götüreceği 23 kişilik Arjantin kadrosunu açıkladığı basın toplantısından önce otomobiliyle bir kameramana çarptı ve ayağını ezdiği kameramana küfür etti.
    
Görgü tanıkları, Maradona'nın, Mini marka otomobiliyle toplantıya giderken, etrafını saran medya ordusundan bir kameramana çarptığını belirtti.

Yere düşen kameramanın ayağının üzerinden geçen futbolun yaşayan efsanesinin, aracının açık camından yerdeki medya mensubuna, "sen ne biçim bir g.tsün. Ayağını oraya nasıl soktun?" diye bağırdığı ifade edildi.

Maradona'nın çarptığı kameraman, sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı.

49 yaşındaki Diego Maradona, kendi köpeği tarafından ısırıldığı için Mart ayında yüzünden ufak bir operasyon geçirmiş ve bu tuhaf olayla yine gündemi uzun süre işgal etmişti.

CNN Türk