İlhan Şeşen Gençleri Coşturdu

Gemlik Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Şöleninde sahne alan İlhan Şeşen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

İskele Meydanı Festival alanını dolduran binlerce gencin ayakta izlediği konserde izdiham yaşandı. Kaymakam Mehmet Baygül ile Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler'in de izlediği konserde ilk Gemlikli gençlerden oluşan Barzah grubu sahneye çıktı. Rock müziğinden eserlerini seslendiren Barzah yerini Badem grubuna bıraktı. Çoğunlukla Karacaoğlan şiirlerini besteleyerek seslendiren pop-rock grubu Maden ise, sahnede çok sesli yaptıkları vokallerle gençleri coşturdu.
İlerleyen yaşına rağmen Gemlik'te ilk kez sahne alan yılların sanatçısı İlhan Şeşen, grup Maden'le birlikte izleyenlere keyifli ve coşkulu bir akşam yaşattı.
Konserin bitiminde sahneye çıkan Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, Maden grubu solisti Mustafa ile birlikte seslendirdiği şarkı ile gençleri coşturdu.
İlhan Şeşen ile Maden grubuna Kaymakam Mehmet Baygül ve Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler tarafından çini ve zeytin hediye edildi.