Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Zonguldak'da maden ocağında meydana gelen patlama sonucu göçük altında kalan 30 işçiyi kurtarma çalışmaları takip ediliyor.

Türkiye'ye resmi bir

Zonguldak'da maden ocağında meydana gelen patlama sonucu göçük altında kalan 30 işçiyi kurtarma çalışmaları takip ediliyor.

Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunacak olan Kosova Başbakanı Haşim Taçi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tarafından Başbakanlık merkez binada resmi törenle karşılanacak ve ortak basın toplantısı düzenlenecek. Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu'nda konuk başbakan onuruna öğle yemeği verecek. (10.15 - 12.15)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kosova Ulaştırma Bakanı Fatmir Limaj ile görüşecek.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kahramanmaraş'a gelecek. Sabah saatlerinde Hizmette Yarışıyoruz-2 Hibe Programı'nın imza törenine katılacak olan Bağış, gün boyunca ilde çeşitli temaslarda bulunacak. (10:00- 16:00)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İKMEB projesi değerlendirme toplantısına katılacak.

Hukuk Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından, İzmir 1. Ulusal Hukuk Kongresi düzenlenecek. Açılışa İzmir Valisi M. Cahit Kıraç da katılacak. (10.00)

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) ve Demokrasi İçin Birlik Hareketi, Zonguldak'ta yaşanan maden kazasıyla ilgili basın açıklaması yapacak. (12.00-12.15)

Muğla'da üniversite öğrencileri arasında çıkan olarlarda nereden geldiği belli olmayan kurşunla yaralanan ve dün İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde beyin ölümü gerçekleşen Şerzan Kurt'un cenazesi otopsi işleminin ardından ailesi tarafından teslim alınacak. (09.00)

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği eşya dağıtım programlarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Türk Sağlık-Sen Genel Sekreteri Zafer Yıldırım, Konya'da basın toplantısı düzenleyerek sendikasıyla ilgili basında çıkan bazı iddialara cevap verecek. (09.30)

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Konya Şubesi yönetim kurulu başkanı Fikret Seyfi Kaçar, bu yıl düzenleyecekleri geleneksel Tepreş şenlikleriyle ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamuyönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Gökçe, kamuoyu yoklamaları ve referandum ile ilgili bir basın toplantısı düznleyecek. (11.00)

Beko Basketbol Ligi'nde play-off final serisinin ilk maçında Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bank Asya 1. Lig'den Turkcel Süper Lig'e çıkacak 3. takımın belirleneceği play-off'un 2. hafta maçında Konyaspor - Karşıyaka ile Altay - Adanaspor ile puan mücadelesi verecek. (20.00)