Assassin's Creed 2 Complete Edition siparişleri başladı

Assassin's Creed 2 Complete Edition ön siparişleri başladı.

Assassin's Creed 2 Complete Edition'ın açığa çıktığını sizlere daha önce iletmiştik. Yeni paket aradan geçen süre içerisinde daha da detaylandı. Hatta şu an Complete Edition için ön siparişler bile başladı. Assassin's Creed 2 ilk olarak Sony PlayStation 3 ve Microsoft Xbox 360 konsolları için piyasaya çıkmıştı. Uzun süre konsolda boy gösteren Assassin's Creed 2, geçmek bilmeyen ayların sonunda bilgisayarları da ziyaret etti.

Ubisoft, Assassin's Creed'de yaptığı sürprizi bir kez daha sergiledi. Assassin's Creed 2'nin PC sürümü, konsollara satılan DLC'leri içeriyordu. Bilgisayar sahipleri özel içeriklere para vermemişti yani. Bunlar bir yana bir de Templar Secret Locations denilen üç gizli bölge var. Bahsi geçen gizli bölgeler birkaç oyun sitesine has oyunu alanlara veriliyordu. Hem konsol hem PC sahiplerinin birçoğu tapınakçıların gizli bölgelerini görememişti.

Assassin's Creed 2 Complete Edition, haberimizde anlattığımız tüm gizli içerikleri bünyesinde barındıran özel bir paket. Assassin’s Creed 2 Complete Edition satın alırsanız hem DLC olarak satılan Battle of Forli ve Bonfire of the Vanities’ı hem de tapınakçıların gizli bölgeleri Palazzo Medici, Santa Maria dei Frari ve Arsenal Shipyard’ı görebilirsiniz. Oyunun satışa çıkacağı tarih ise 4 Haziran 2010.

Oyunun ön siparişe açıldığı siteler:

Play.com (PS3)  
ShopTo.net (Xbox 360) 
Amazon's UK sitesi (Xbox 360 ve PS3)

Not: Assassin's Creed 2 Complete Edition sadece konsollar için satışa çıkmaktadır. Bilgisayar sahiplerinin bu paketi almasına gerek yoktur. Zira daha önce belirttiğimiz gibi Assassin’s Creed 2 PC sürümünde DLC’ler bulunmaktadır.