Erzurum'da Ucuz Eşya İzdihamı

Erzurum'da bir firma tarafından satışa sunulan ucuz beyaz eşyalara vatandaşlar adeta hücum ederken, izdiham, kavga ve şikayet üzerine satış durduruldu. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Erzurum'da Ucuz Eşya İzdihamı
Erzurum'un Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde İzmir'den bir firma aracılığıyla getirilip yüzde 50'e varan indirimle ucuz satışa sunulan beyaz eşyalara vatandaşlar adeta hücum etti. Ucuz eşyaların satıldığı mağazaya girebilmek için vatandaşlar birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, izdiham kaçınılmaz oldu. Yaşanan izdiham nedeniyle zaman zaman vatandaşlar arasında gergin anlar yaşandı.
Daha sonra ucuz eşyaların faturasız satıldığı iddiasıyla civardaki esnaf tarafından satış yapan mağaza polis ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) yetkililerine şikayet edildi. Bunun üzerine olay yerine polis ve ETSO'dan yetkililer intikal etti. Yapılan inceleme sonrası ucuz eşya satışı durdurularak, mağaza önünde bekleyen vatandaşların gitmeleri istendi.
Ucuz eşya almak isteyen vatandaşlar duruma tepki gösterirken, düşük fiyata eşya alabilmek için saatlerce beklediklerini belirttiler.