Şairler Didimde Buluşuyor

Türkiye'nin farklı bölgelerinden 100'e yakın şair 21-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında Didim'de yapılacak 'Şiirimin Dili' etkinliğinde bşr araya gelecek.

  ' Şiirimin Dili ' kültür sanat sitesince ve Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği ' nin katkılarıyla Didim ' de ilk defa gerçekleştirilecek olan Şiir Şöleni eski adı İl Özel İdare Dinlenme Tesisleri yeni adı Sancar Kardia Otel olan tesislerde gerçekleştirilecek .
Etkinlik hakkında bilgi veren Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkan Yardımcısı Şükrü Öksüz , " Şölen 21 Mayıs Cuma günü öğleyin otele girişle başlayacak . İlk gece otelin toplantı salonunda şairlerin şiirlerini okumasıyla başlayacak , cumartesi günü gündüz programı teknede devam edecek , tekne gezisi gerçekleştirilecek ve teknede kurulu ses düzeniyle birlikte şairler şiirlerini burada da okumaya devam edecekler . Öğle yemeğini de şairler teknede birlikte yiyecekler . Akşama doğru tekne gezisi sonlandırılacak . İkinci gecede yine şiir ve müziğin yanı sıra katılım belgeleri ve ödüllerin dağıtımı yapılacak " dedi .
Didim Şairler Şölenine Şair Abdullah Satoğlu , İlESAM Başkanı Şair Mehmet Nuri Parmaksız , Şair İsmet Bora Binatlı , Şair Yazar Prof . Dr . İsa Kayacan , Şair Vedat Fidanboy gibi Türkiye ' ye damgasını vurmuş isimlerin de şölene katılacaklarını belirtildi . Şölene Aydın ve ilçelerinden de Şükrü Öksüz ' ün yanı sıra Şairler Osman Gökçe , Mehmet Orhan , Ergün Gül , Hüseyin Hakan Kurtaran , Naim Özdamar ' ın da katılacağı öğrenildi .
Pazar günü sabah kahvaltısının ardından Şairler toplu halde Apollon Tapınağını da ziyaret edecekler . 23 Mayıs Pazar günü öğle yemeğinin ardından şairler birbirleriyle vedalaşarak Didim ' den ayrılacaklar .