Kuşadası'nda 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kuşadası'nda da coşkuyla kutlandı

Kuşadası'nda 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kuşadası'nda da coşkuyla kutlandı. Kuşadası'nda kutlamalar sabahleyin Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. Protokol sırasına göre anıta çelenk konmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.
Kutlamalara daha sonra Kuşadası Özer Türk Stadyumu'nda devam edildi. Özer Türk Stadyumu'nda saat 10.00'da başlayan etkinliklere Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Ören, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ile ilçedeki daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Vatandaşların ilgi gösterdiği kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ardından protokolün öğrencileri ve halkı
selamlamasıyla devam etti.
Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen'in konuşmasının ardından okulların halk oyunları gösterisiyle süren kutlamalarda öğrenciler şiirler okudu gösteriler yaptı. Lise öğrencilerinin muhteşem gösterileri Özer Türk Stadyumu'nu dolduran vatandaşlar tarafından çok beğenildi, ayakta alkışlandı.