Pazarlar'da Bilgilendirme Toplantısı

Kütahya AK Parti Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in katıldığı partilileri bilgilendirme toplantısı Pazarlar ilçesinde yapıldı.

Pazarlar'da Bilgilendirme Toplantısı
Pazarlar Ak Parti binasında yapılan toplantıya, Ak Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, İl Genel Meclisi üyesi Celal Çelik, Pazarlar AK Parti Kadın Kolları yönetimi ve partililer katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Pazarlar AK Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, "Bu toplantımızın amacı AK Parti iktidarı ile teşkilatları olarak Pazarlar ilçesi ve Türkiye genelinde yapılan çalışmaları siz partililerle paylaşmak. Kütahya Milletvekilimiz Sayın İsmail Hakkı Biçer sizlere 2002 den bu yana Pazarlar ilçesine, kısal kesime, köylere yapılan çalışmaları ve Türkiye genelinde yapılan çalışmalar değerlendirecek. AK Partinin, hükümetimizin, TBMM'nin Türkiye'de gerçekleştirmiş olduğu yenilikleri, yasa değişikliklerini, yapılan çalışmaları sizlerle paylaşacağız. Toplantı sonunda sizlerden istek ve temenniler, Pazarlar ile ilgili sorunların masaya yatırılması, sizlerin sorunlarını dinleyerek, çözüm noktaları konusunda neler yapılabilir? Bunları sizlerle geniş geniş konuşmuş, istişare etmiş ve değerlendirmiş olacağız " dedi.
Daha sonra söz alan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, "10 yıl öncesine baktığımızda Pazarlar'daki değişimi bugün daha yakinen görmek mümkün oluyor. 2002 yılında o zamanki İlçe başkanımız Celal Çelik'in birçok hayali vardı. Yapılması istenilen pek çok projeler vardı. Ancak bugün bu projelerin birçoğunun hayata geçtiğini görüyoruz. Birçok projenin bugün hayata geçmiş olduğunu görmek hakikaten bu siyasette çaba gösteren, emek sarf eden, bir takım yatırımların peşine düşen, bunlar için Ankara'ya giden, yerel kaynaklarla bunları yapma gayretinde olan biz teşkilat mensuplarının yorgunluğunu alan şeyler" diye konuştu
Milletvekili Biçer, TBMM'de hakaretlere ve fiziki müdahalelere rağmen Yeni Anayasa Paketi'nin geçtiğini, artık sözün halkta olduğunu söyledi. Vatandaşlara Anayasa paketini anlattıklarını, gittikleri yerlerde "Neden çıkardınız?" sorusuyla hiç karşılaşmadıklarını ifade eden Biçer, "Bu paket, AK Parti'nin hazırladığı bir Anayasa paketi değil. Bu Türkiye'nin, vatandaşların Anayasa'sıdır. Paketi halkımıza anlatıyoruz. Onların faydasına olmayan hiçbir şey yok. Referandumda yüksek bir 'evet' oyuyla geçeceğine inanıyoruz. Yeni Anayasa Paketinin 10 maddesi harfi harfine CHP'nin hazırlamış olduğu anayasa paketinin aynısıdır. Bunlar kendi hazırladıkları kanuna bile hayır diyorlar. 12 Eylül darbesinde milliyetçiler hapislerde yatmadılar mı? Onların arkadaşları asılmadılar mı? Bizler bunların suçlularını yargılayalım diyoruz. Onlar hayır olmaz diyor. Bunun en güzel cevabını milletimiz verecektir" dedi.
Biçer, " Bizim ülkemizin kalkınmasıyla işimiz var. Biz işin lafını değil, icraatını yapıyoruz. AK Parti ile diğer partiler arasındaki farklılık da buradadır. Türkiye'nin orta ve uzun vadede çehresini de, kaderini de, gelecek vizyonunu da köklü şekilde değiştirecek AK Parti farklılığını aziz milletimiz görmekte ve takdir etmektedir. Büyüyen bir ekonomiye can suyu verecek, güçlü, itibarlı bir dış politikayı kalıcı kılacak, demokrasiyi güçlendirecek, standartlarını çok daha yükseğe çekecek iyi eğitim almış, dünyayı takip eden, dünyadaki gelişmeleri okuyabilen bir yönetici kadrosu, seviyeli bir siyaseti, Türkiye'nin değişmez vasfı haline getirmektedir" şeklinde konuştu.
Toplantı partililerin soruları ve Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in cevapları ile sona erdi.