Kaymakamın İmzasını Kullanarak Sahte Evrak Hazırladılar

Hatay'ın Samandağ Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu'nun imzasını kullanarak sahte evrak hazırladıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

  Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ' nun imzasını kullanarak hazırlanan sahte belge ile ilgili gözaltına alınan B . S . ve S . A . , emniyetteki sorgulalarının ardından adliyeye sevk edildi . Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Kurtbeyoğlu , imzası kullanılarak hazırlanan sahte evrakların bildiri haline getirilerek vatandaşlara dağıtıldığını ve bunu yapanların amacının adını karalamak olduğunu söyledi . Alevi toplumu ile ilgili olumsuz ifadelerin yer aldığı sahte imzalı bildirinin kendisiyle hiçbir ilgisi
olmadığını belirten Kaymakam Kurtbeyoğlu , " 2006 yılında burada görev yapmaya başladım . Nusayri Alevilerini tanımak için kitaplar okudum . Burada yaşayan insanları anlayarak görev yapmaya çalışıyorum . Birtakım insanlar ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar . Haksız kazançlara engel olduk , ihaleleri iptal ettik . Bu durumdan rahatsız olan çevreler , vatandaş nezdinde adımı karalamak için yasal olmayan yollara başvurdular . Ancak ben kendi haklarımı yasalar çerçevesinde korumak için mücadelemi vereceğim "
dedi .