Karşıyaka Çiçekle Doldu

Karşıyaka Belediyesi Çiçek Festivali bu yıl daha da güçlendi

Karşıyaka Çiçekle Doldu
  Karşıyaka Belediyesi Çiçek Festivali bu yıl daha da güçlendi . Şenliklerin , hediyelik eşya satış standlarının , çocuk oyun alanlarının bu yıl ilk kez kurulduğu festivalde katılımcı çiçek üreticileri beklediklerinden daha fazla ilgi ile karşılaştı .
Bostanlı Pazaryeri ' de 13 Mayıs ' da başlayan Karşıyaka Çiçek Festivali ' ne katılan 32 üretici , toplam 4 bin gül , 7 bin ağaç ve çalı fidanı ile 4 bin 500 kasa çiçek satışı gerçekleştirdi . Festivalin amacına ulaştığını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ; " Festivalimize İzmir çevresindeki ilçelerde faaliyet gösteren üreticiler katılıyor . Tüketimi yapan İzmirliler ile üreticileri düzenlediğimiz festival bünyesinde buluşturup uygun bir ortam yaratıyoruz . Hiçbir ücret talep etmediğimiz üreticiler çok memnun . Kent halkı da yüzlerce çeşit çiçek ve fidanı bir arada ve çok ucuza alma imkanı yakaladıkları için çok sevdi . Burada satılan çiçekler kentimizin balkonlarını , bahçelerini süsleyecek . Çiçek kokan balkonlar , meyve veren bahçeler oluşacak . İlgi gösteren , katkı koyan herkese teşekkür ediyorum " dedi .
FESTİVALDE SON GECE COŞKUSU GENÇ SANATÇI ARMAĞAN UZUN KONSERİ İLE YAŞANDI .
Festival kapsamında Gülçin , Grup Normal , Karşıyaka Belediye Bandosu , Deha ve Armağan Uzun renkli konserler verdi . Genç sanatçının hayranları erkenden festival alanını doldururken çiçek kokuları içinde adeta cennet bir mekan ortasında güzel bir konser izlemenin de ayrıcalığını yaşamış oldu . İzmirli sanatçı Armağan Uzun geceye hareketi parçalarla başladı . Pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıya gece boyunca Karşıyakalılar da alkışları ile destek verdi , zaman zaman şarkı sözlerine eşlik etti .
Sahnedeki enerjisi , sempatisi ve güçlü sesi ile sevenlerini coşturan sanatçı böyle keyifli bir festivalde şarkı söylemekten mutlu olduğunu söylerken Belediye Başkanı Cevat Durak ' a böyle bir organizasyon hazırladığı için teşekkür etti . Armağan Uzun hayranları konser süresince yerlerinde duramayarak dans etti , şarkı söyledi . Bu coşkuyu gören sanatçı da konserini yaklaşık 1 saat kadar uzatarak anlamlı bir jest yaptı . Konser başladığı gibi yine hareketli parçalarla son buldu .