Kadıoğlu'ndan büyük JEST

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçesinde gerçekleştirdiği başarılı projelerin yanısıra komşu ilçelere'de katkı sunmaya devam ediyor

Kadıoğlu'ndan büyük JEST
  Ö ; nceki gü ; n Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ' i makamında ziyaret eden Başkan Kadıoğlu , Tuncer ' e makam aracı olarak kullanması iç ; in Wolkswagen marka araç ; hediye ederken , hü ; kü ; met konağının eksikliklerinin giderilmesinde yardımcı olacağının sö ; zü ; nü ; verdi .

Tuncer ' e Passat hediye etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu , başkan vekili Timur Akç ; iç ; ek , başkan yardımcısı Ziya Ö ; zvatan ile birlikte Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ' i makamında ziyaret etti . Uzun bir sü ; re kaymakamlık makamında gerç ; ekleşen sohbette Tuncer ' e makam aracı olarak kullanması amacıyla Wolkswagen Passat marka araç ; hediye eden Kadıoğlu , &ldquo ; bu ü ; lkenin her yeri bizim . Eksikleri tespit ettiğimiz ve imkanımız el verdiği sü ; rece ü ; lkemin her yerine katkı sunmaya devam edeceğim&rdquo ; dedi . İl Genel meclis ü ; yesi Sebahattin Ö ; zç ; elik , meclis ü ; yesi Namık Ö ; ztü ; rk ve Ak Parti Avcılar İlç ; e Teşkilatı yö ; neticilerininde katıldığı ziyarette konuşan Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer memnuniyetini ifade derken ' sayın başkanın Esenyurt ' ta gerç ; ekleştirdiği projeleri gıptayla takip ediyoruz . Tü ; rkiye ' de gerç ; ekten başarılmamış bir ç ; ok şeyi başarıyor . Farklı bir belediyecilik ö ; rneği sergiliyor . Sadece yerleşim alanları değil , spor alanları , sağlık alanları , devasa parklar yaparak şehrin kalitesini artırıyor . Bu katkılarını ü ; lkenin her kö ; şesinde ' de gerç ; ekleştiriyor . Hizmette başarılarının devamını diliyoruz dedi .

Hü ; kü ; met Konağı ' na da el attı .

Kaymakamlıkta gerç ; ekleşen araç ; teslimi ve sohbetten sonra Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer , Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki heyete hü ; kü ; met konağını gezdirdi . Ö ; zellikle Hü ; kü ; met Konağının bahç ; esinde ciddi eksikliklerini olduğunu belirten Tuncer ' e , Kadıoğlu ' da yardım sö ; zü ; verdi . Yanında bulunan başkan yardımcılarına talimat vererek bahç ; enin projesinin yeniden ç ; izilmesini isteyen Kadıoğlu , hem tö ; ren yapılabilmesi iç ; in hem de vatandaşların dinlenebilmesi iç ; in Hü ; kü ; met Konağı bahç ; esini dü ; zenleme sö ; zü ; verdi .