Hekim Süt büyümeyi hedefliyor

Hekim Süt AŞ Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak, marka algılaması, kalite ve imaj açısından kendilerini daha da geliştirerek pazar paylarını artırmayı, h

  Hekim Süt AŞ Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak , marka algılaması , kalite ve imaj açısından kendilerini daha da geliştirerek pazar paylarını artırmayı , hedeflediklerini söyledi .

Bayrak , öncelikle Doğu Karadeniz hattında sektörün lider firmalarından birisi olmak , uzun vadede diğer proje başlıklarının hayata geçirilmesi paralelinde diğer bölgelere yayılmak istediklerini söyledi . Bayrak , Giresun Gazeteciler Derneği ' nde düzenlediği basın toplantısında , 1 Mayıs itibariyle Hekim Süt AŞ Genel Müdürlüğü görevine başladığını söyledi . Göreve geldikten sonra " Hekim Süt Dönüşüm ve Atılım Projesi " ni uygulamaya başladıklarını kaydeden Bayrak , proje ile Hekim Süt AŞ ve Giresun ekonomisinin büyük gelişim göstereceğini savundu .

Hekim Süt AŞ ' nin önemli hedefleri olduğunu dile getiren Bayrak , " Marka algılaması , kalite ve imaj açısından kendimizi daha da geliştirerek pazar payımızı arttırmayı , öncelikle Doğu Karadeniz hattında sektörün lider firmalarından birisi olmayı , uzun vadede diğer proje başlıklarının hayata geçirilmesi paralelinde diğer bölgelere yayılmayı hedefliyoruz . Farklılaştırılmış Hekim Süt ürünlerinin , yerel , bölgesel , folklorik figürlerin ve yöresel mutfak ağırlıklı nezih bir restoranın birleştirilerek hizmete sokulduğu bir konsepti işletmemizin kuzeybatı köşesindeki müsait konumda hizmete açacağız . Orta veya uzun vadede Bulancak ilçesinde 80 dönüm arazimize süt ve besi çiftliği kurmayı planlıyoruz . Bütün bunların gerçekleştirilmesi , Giresun ve yöremiz için yeni yatırımlar , ekonomik potansiyel artışı ve ek istihdam sağlanması demektir . " diye konuştu .

Bayrak , Giresun halkından kendilerine destek olmalarını istedi .