Haşim İşcan'da Sertifika Heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Gönüllüleri Derneği tarafından başlatılan eğitim programına katılan engelli öğrenciler ve Kibelya bebek yapımı kursu gören kadınlar, Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı

Haşim İşcan'da Sertifika Heyecanı
  Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Gönüllüleri Derneği tarafından başlatılan eğitim programına katılan engelli öğrenciler ve Kibelya bebek yapımı kursu gören kadınlar , Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi ' nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı .
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi ' nde düzenlenen engelli eğitim projesi sona erdi . Ebeveynlerin engellilik konusunda bilgi düzeylerini arttırmak amacıyla başlatılan programda , engelli öğrenciler de 3 aylık bir süreçte uzman eğitmenler tarafından kurs gördü . Müzik , dans , koro çalışması ve ritim çalışmalarını uygulamalı olarak yapan engelli öğrenciler , kursu başarı ile tamamladı .
Düzenlenen sertifika töreninde , Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ' ın sosyal hizmet çalışmalarında gönüllü danışmanlığını yürüten eşi Dr . Günseli Akaydın öğrencileri tebrik ederek projede emeği geçenlere teşekkür etti . Programa katılanların Aile Haftası ' nı da kutlayan Akaydın , " Engelliler herkes gibi bir birey . Onlarında toplumda bir yeri ve yetenekleri var " dedi .
KİBELYA KURSU TAMAMLANDI
Öte yandan Antalya Gönüllüleri Derneği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile başlatılan Kibelya bebek yapımı kursunu tamamlayan kadınları da kutlayan Günseli Akaydın , " Ev hanımlarımızın üretime dönük yaptığı çalışmalar bizleri mutlu ediyor . Sosyo-ekonomik açıdan yetersizlik içinde bulunan kadınlarımız bu kapsamda ile bütçelerine katkı sağlayacak " diye konuştu .
ÇOCUKLAR ÖZEL GÖSTERİ
Törende , özel eğim gören 25 çocuk gösterileri ile yeteneklerini sergiledi . Piyano çalan çocuklar koro halinde şarkı söyleyerek , kolbastı oynadı . Kibelya bebek kursuna katılan kadınlar ve engelli eğitim projesini tamamlayan çocuklar sertifikalarını , Dr . Günseli Akaydın ' ın elinden aldı .