Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü madeninde meydana gelen patlamayla mahsur kalan işçilerin kurtarma çalışmal

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü madeninde meydana gelen patlamayla mahsur kalan işçilerin kurtarma çalışmaları takip ediliyor.

CHP il başkanları, genel merkezde, genel başkanvekili Cevdet Selvi'nin başkanlığında toplanacak. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İran ile varılan anlaşma ve güncel dış politika konuları hakkında yerli ve yabancı muhabirlere yönelik İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek. Davutoğlu daha sonra Tacikistan'a gidecek.

Dünyanın en büyük 250 şirketinden 140'ına hukuk danışmanlık hizmeti veren DLA Piper, doğrudan yatırım çerçevesinde Türkiye pazarına giriyor. DLA Piper eş-CEO'su Sir Nigel Knowles, DLA Piper Avrupa Murahhas Azası Andrew Darwin ve Amerika Birleşik Devletleri'nin Eski Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda DLA Piper'ın Başdanışmanı Marc Grossman düzenleyecekleri basın toplantısı ile Türkiye pazarına ilişkin planlarını paylaşacak. (10.00)

"Gönül Köprüsü" projesi kapsamında İstanbul'dan 400 öğrenci Samsun'u ziyaret edecek.

Çin otomotiv firması Haima ve DFM Türkiye Distribütörü yetkilileri, İzmir ziyareti çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda basın toplantısı düzenlenecek. (09.30)

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jak Eskinazi ve İzmir Ticaret Odası tekstil - hazır giyim sektör temsilcilerinin katılımı ile okul kıyafetlerinin serbest bırakılması konusunda basın toplantısı yapacak. (11.00)

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Yardımcısı Kgalema Motlanthe ve beraberindeki 5 bakan ile tarım, madencilik, inşaat, finans, mobilya, tekstil, enerji sektörlerinden 50 işadamı, milyar dolarlık iş anlaşmaları yapmak üzere 24-26 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'ye gelecek. Güney Afrika Cumhuriyeti İzmir Fahri Başkonsolosu ve DEİK Türk Güney Afrika İş Konseyi Başkanı Tamer Taşkın, ziyaretle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenyecek. (10.00)

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızıkcık, Devlet Planlama Teşkilatının Finans ettiği Sosyal Destek Projesi 2009 kapsamında Diyarbakır, Batman ve Şanlıurfa ilindeki anne ve kız çocuklarının sosyal, kültürel yaşama entegre olmaları çalışmalarına katılan 96 anne, kız ve yöneticiyi makamında kabul edecek. (10.30)

Hekim Süt Genel Müdürü Murat Sedat Bayrak basın toplantısı yapacak. (12.00)