Bursa'da şampiyonluk coşkusu devam ediyor

Bursaspor'un şampiyonluğu kentte hayatı durdururken, şampiyonluk kutlamaları şehri bayram yerine çevirdi. Turkcell Süper Ligi'nde ilk kez şampiyon olan Bursaspor, kupa t...



Bursaspor'un şampiyonluğu kentte hayatı durdururken, şampiyonluk kutlamaları şehri bayram yerine çevirdi.

Turkcell Süper Ligi'nde ilk kez şampiyon olan Bursaspor, kupa töreni için şehirde olağanüstü durum yaşandı. Bursaspor'un şampiyonluğu ile hayatın adeta durduğu kentte, dün sabahtan başlayan ve akşamki maçla birlikte resmiyet kazanan şampiyonluk kutlamaları bugün doruğa çıktı.
Turkcell Süper Ligi'nde ilk kez şampiyon olan Bursaspor kupa töreni için Atatürk Stadı'na giderken, taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu konvoy ile şehirde trafik adeta durdu. Futbolculara eşlik etmek için Özlüce Tesisleri'ne gelen taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Futbolculara, karanfil ve gül veren taraftarlar, konfeti ve meşaleler ile alanı bayram yerine çevirdi.
Bursaspor, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yardımcılarıyla birlikte tur için hazırlanan üstü açık otobüsle kupa töreni için Atatürk Stadına gelirken, yüzlerce araç konvoyu oluştu. İzmir yolundan şehre giren Yeşil-Beyazlı ekip, Çekirge caddesinden, Altıparmak, Atatürk Caddesi ve Haşim İşcan Caddesi'nden yeniden Altıparmak Caddesine girerek buradan satada ulaştı. Bursaspor yönetimi tarafından yarım saat olarak planlanan şehir turu, yaklaşık 2 buçuk saatlik bir sürede tamamlanabildi.
Stadyumda gerçekleştirilen muhteşem kupa törenin ardından Bursaspor, sevinç gösterileri arasında stattan ayrılırken, taraftarlar kenti bayram yerine çevirdi. Atatürk Stadından Altıparmak Caddesini takip eden yeşil-beyazlı taraftarlar, Atatürk Caddesi'nde sevinç gösterilerinde bulundu. Şampiyonluk kutlamalarının ikinci gece sabaha kadar devam etmesi bekleniyor. (CİHAN)


Zaman