Başarı Bisiklet Getirdi

Belediye Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu'nun bu yıl ilk kez başlattığı "Kırkyama Projesi" çerçevesinde en güzel kompozisyon yazan Merve Güven ve Berna Aşkın bisiklet kazandılar.

Başarı Bisiklet Getirdi
  Ödüllerini Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Milli Eğitim İl Müdürü Ertuğrul Dindar ' ın elinden alan çocuklar sevinçlerini arkadaşlarıyla paylaştılar . Okul bahçesinde yapılan tören öncesi katılımcılara bu yıl Aydın ' da ilk kez Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu ' nda uygulanan " Kırkyama Projesi " hakkında bir sunum yapıldı .
Öğrenci , veli , okul yönetimi ve öğretmenlerin bir araya gelerek oluşturduğu " Kırkyama Projesi " nin uygulamaları ve bu uygulama sayesinde elde edilen başarının anlatıldığı sunum büyük beğeni topladı . Proje çerçevesinde düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren Merve Güven ile Berna Aşkın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ' nun armağanı olan bisikletleri aldılar . İl Milli Eğitim Müdürü , Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Alkanlı , Kamil Kaya ve okul öğretmenlerinin katıldığı tören sonrası çocukların arasına giren Çerçioğlu , bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi .