Atina'da Ata Demirer az kalsın soyulacaktı

Ünlü Komedyen Ata Demirer, Atina'da akşam saatlerinde bar'da içki içmeye davet edilen hayranını kıramayan Ata Demirer gittiği yerin boş olduğunu ve arkasından mekanın kapısının kilitlendiğini görünce korku dolu dakikalar geçirdi.

Atina'da Ata Demirer az kalsın soyulacaktı
  Yunanistan ' ın Başkenti Atina ' da yolda yü ; rü ; rken yanına hayranı gibi yaklaşan bir kişi &ldquo ; Barımda size iç ; ki ısmarlayayım&rdquo ; teklifini kabul eden , ancak gittiği yerde boş ve tenha bir mekâ ; nla karşılaşan ü ; nlü ; komedyen , kü ; ç ; ü ; k bir oyun oynayarak oradan kaç ; mayı başardı .

&ldquo ; EYVAH Eyvah&rdquo ; ın gişede elde ettiği başarıyla keyifli bir dö ; nem geç ; iren Ata Demirer , &ldquo ; Eyyvah Eyvah 2&rdquo ; nin ç ; alışmalarına hız verdi . Bozcaada ' daki evine kapanan Demirer , geç ; tiğimiz gü ; nlerde biraz dinlenmek amacıyla soluğu Atina ' da aldı . Sokaklarında rahatç ; a dolaşabildiği iç ; in Atina ' yı sevdiğini ve sık sık bu şehre gittiğini sö ; yleyen ü ; nlü ; komedyen , gü ; n boyunca tek başına gezip alışveriş yaptı . Ancak gece yarısına doğru kaldığı otele dö ; nerken bir kişi tarafından yolu kesildi . &ldquo ; Barım otelinize ç ; ok yakın , gelin size bir yorgunluk iç ; kisi ısmarlayayım&rdquo ; diyen adamı nazikç ; e geri ç ; eviren Demirer , adamın ısrarları karşısında teklifi kabul etti ve onunla birlikte barın yolunu tuttu . Ancak iç ; eri girdiğinde boş ve tenha bir mekâ ; nla karşılaştı . Bir kişinin barın kapılarını kapattığını fark edince telefonuna sarılan Demirer , yanındaki adama &ldquo ; Telefonla konuşacağım , hemen geliyorum&rdquo ; diyerek bardan ç ; ıktı ve hızlı adımlarla oteline gitti . Yakın arkadaşlarına yaşadıklarının korku filmlerini aratmadığını anlatan Demirer ' in &ldquo ; Eğer oradan ç ; ıkmasaydım , o adamlar beni soyup soğana ç ; evirecekti&rdquo ; dediği ö ; ğrenildi . HaberTurk