Yurtta yol durumu

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları G

  Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım , bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor .

Karayolları Genel Müdürlüğü ' nden yapılan yazılı açıklamada , Anadolu Otoyolu ' nun Bolu Dağı Tüneli ' nde gerçekleştirilecek yangın ve duman test çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti bugün 07 . 00-24 . 00 , yarın 07 . 00-04 . 00 , çarşamba günü ise 07 . 00-24 . 00 saatleri arasında ulaşıma kapatılarak trafik Abant ve Kaynaşlı kavşaklarından D-100 Devlet Yolu ' na verileceği bildirildi .

Erzincan-Erzurum yolunun 62-65 ' inci kilometreleri arasında sürdürülen bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle patlayıcı madde kullanılacağından hafta içi her gün yol 13 . 30-14 . 30 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak .

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 25-27 ' inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi-çarşamba-cuma günleri 14 . 00-16 . 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak .

Açıklamada , karayollarının yapım , bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi , trafik işaret ve işaretçilerine uyulması , zincir , takoz ve çekme halatı bulundurulması , aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi .