Turgutluspor'da 5-0'lık Tepecikspor Mağlubiyetinin Şoku Yaşanıyor

-TURGUTLUSPOR'DA 5-0'LIK TEPECİKSPOR MAĞLUBİYETİNİN ŞOKU YAŞANIYOR -KULÜP BAŞKANI AYHAN: 'KİMSENİN, BU UTANCI CAMİAMIZA  YAŞATMAYA HAKKI YOK' -ONURS-T

-TURGUTLUSPOR'DA 5-0'LIK TEPECİKSPOR MAĞLUBİYETİNİN ŞOKU YAŞANIYOR

-KULÜP BAŞKANI AYHAN: 'KİMSENİN, BU UTANCI CAMİAMIZA 

YAŞATMAYA HAKKI YOK'

-ONURSAL BAŞKAN ORHAN:

'ÖNÜMÜZDEKİ SEZON KADRODA BÜYÜK BİR REVİZYON OLACAK'

(FOTOĞRAFLI)

TURGUTLU (A.A) - 17.05.2010  - TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu ekiplerinden Turgutluspor'da, ligin son haftasında kendi sahasında Tepecikspor karşısında aldığı 5-0'lık mağlubiyetin şoku yaşanıyor. 

Turgutlu Spor Kulübü Başkanı Murat Ayhan, yaptığı açıklamada, sezonun son karşılaşmasında alınan farklı mağlubiyeti, camialarına yakıştıramadığını belirterek, 'Kötü bir mağlubiyet aldık. Kimsenin, bu utancı camiamıza yaşatmaya hakkı yok. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmamıza rağmen bu utancı bize yaşatanları kınıyorum. Turgutluspor belirlediği hedeflerden uzaklaşmış olabilir, ancak camia böylesi kötü bir sonucu kesinlikle hak etmiyor' dedi.   

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan da ligin ilk yarısında önce Akhisar Belediyespor mağlubiyeti ile play-off'a katılma hakkını, ardından da ekstra play-off ve Türkiye Kupası'na katılma şanslarını yitirdiklerini belirterek, play-off hedefinin kaybolması sonrasında ligin ikinci yarısındaki periyodun zorlu geçtiğini söyledi. 

Bu şartlar altında Turgutluspor'un sezonda başarılı olup olmadığının takdirini kamuoyuna bıraktığını ifade eden Orhan, 'Ancak bu sezon beni en çok üzen sahamızda İstanbulspor ve Tepecikspor'a ağır bir şekilde yenilmektir. Önümüzdeki sezon kadroda genel olarak büyük bir revizyon olacak. Şimdi önümüzde kongre süreci var ve ardından da yine hedefi olan iddialı bir Turgutluspor oluşturacağız. Kongre sonrası teknik kadro ve oyuncularımızı belirleyeceğiz' dedi. 

(ERK-UFK-BEL-SS)

17.05.2010 15:58:29