Süleymanoğlu'ndan Engelli Öğrencilere Yardım

-SÜLEYMANOĞLU'NDAN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE YARDIM -HALTER FEDERASYONU ASBAŞKANI ZEKİ TÜRKEŞ VE NAİM  SÜLEYMANOĞLU, ENGELLİ ÖĞRENCİLERE AKÜLÜ ARABA DAĞITTI

-SÜLEYMANOĞLU'NDAN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE YARDIM

-HALTER FEDERASYONU ASBAŞKANI ZEKİ TÜRKEŞ VE NAİM 

SÜLEYMANOĞLU, ENGELLİ ÖĞRENCİLERE AKÜLÜ ARABA DAĞITTI

-TÜRKEŞ: 'NAİM SÜLEYMANOĞLU SAĞLIK SORUNLARI YAŞADIĞINDA

İYİLEŞMESİ DURUMUNDA BÖYLE BİR YARDIM KARARI ALMIŞTIK'

(FOTOĞRAFLI)

ANKARA (A.A) - 17.05.2010 - Halter Federasyonu Asbaşkanı Zeki Türkeş ve eski olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu, engelli öğrencilere akülü araç dağıtımı yaptı.

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla Doğan Çağlar Ortapedik Engelliler İlköğretim ve Özel Eğitim Meslek Lisesi'ndeki araç dağıtım törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, Halter Federasyonu Asbaşkanı Zeki Türkeş, dernek başkanı Hüseyin Akgül ile eski olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu katıldı. Okullarda eğitim gören 14 öğrenci yeni akülü aracına kavuştu.

Yaklaşık 2 yıldır engelli kişilere yönelik akülü araç dağıtımı gerçekleştirdiklerini anlatan Zeki Türkeş, bugüne kadar ihtiyaç sahiplerine 200 araba dağıtımı yapıldığını söyledi.

Organizasyonun Yağmur Damlası Derneği aracılığıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Türkeş, 'Bir süre önce Naim Süleymanoğlu sağlık sorunları yaşamıştı. İyileşmesi durumunda böyle bir yardımca bulunacağımızı söylemiştik. Şu an kendisi sağlıklı ve aramızda bulunuyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere arabalarını veriyoruz. Engelli öğrencileri bir nebze de olsa mutlu etmek istiyoruz' diye konuştu.

Dernek başkanı Hüseyin Akgül de akülü araçları Zeki Türkeş'ten temin ederek, öğrencilere ulaştırdıklarını belirterek, 'Biz sadece aracılık yapıyoruz. Bu yardımları devamlı hale getirmek istiyoruz' dedi.

Naim Süleymanoğlu da yeniden sağlığına kavuştuğunu ifade ederek, 'Verdiğimiz sözü yerine getirdik. Okulda bir çok engelli sporcu var. Hepsinin başarılı olmasını istiyorum' diye konuştu.

(HD-SSG)

17.05.2010 14:54:15