Su Altı Sporları

-SU ALTI SPORLARI -SU ALTI FEDERASYONU ZIPKINLA BALIK AVI KARADENİZ BÖLGE ŞAMPİYONASI BAKAR: 'ÇOK BAŞARILI BİR ŞAMPİYONA GERÇEKLEŞTİRDİK, BUNA KATK-

-SU ALTI SPORLARI

-SU ALTI FEDERASYONU ZIPKINLA BALIK AVI 

KARADENİZ BÖLGE ŞAMPİYONASI BAKAR:

'ÇOK BAŞARILI BİR ŞAMPİYONA GERÇEKLEŞTİRDİK, 

BUNA KATKIDA VE DESTEKTE BULUNAN HERKESE 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

(FOTOĞRAFLI)

GİRESUN (A.A) - 17.05.2010 - Su Altı Sporları Federasyonu Zıpkınla Balık Avı Karadeniz Bölge Şampiyonası Federasyon Temsilcisi ve organizasyon sorumlusu Ethem Bakar, çok başarılı bir şampiyona gerçekleştirdiklerini, buna katkıda ve destekte bulunan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Bakar, Giresun Gazeteciler Derneği Yusuf Zeki Akdağ Toplantı Salonu Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Su Altı Sporları Federasyonu'nun planlı faaliyetlerinden olan Zıpkınla Balık Avı Karadeniz Bölge Şampiyonası'nın, 15 Mayıs Cumartesi günü Giresun'da gerçekleştiğini belirtti.

Şampiyonaya 6 ilden 12 takım, 50 sporcu 20 hakem ve 7 üst düzeyde federasyon yetkilisinin katıldığını ifade eden Bakar, şöyle konuştu:

'Bu tür organizasyonlar 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, özellikle İstanbul'a yakın Karadeniz Bölgesi illerine rağmen burada gerçekleştirmek oldukça güç ve sorumluluk gerektiren çalışmadır. Buna benzer bir organizasyon Giresun'da son olarak 1995 yılında yapılmıştı. Ancak, bu organizasyon Türkiye şampiyonası olmasına rağmen katılım bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz şampiyonadaki sporcu katılımı sayısının yarısında kalmıştı. Çok başarılı bir şampiyona gerçekleştirdik, buna katkıda ve destekte bulunan herkese teşekkür ediyoruz.'

Bakar, avlanan yaklaşık 100 kilogram balığın Çocuk Esirgeme Yurdu'na bağışlandığını kaydederken, federasyonun Kasım ayı içerisinde Giresun'da su altı hokeyi, zıpkınla balık avı, su altı ragbisi ve paletli yüzme branşlarında 1. kademe hakem kursu açmayı planladığını sözlerine ekledi.

(ME-AK-AK-SSG)

17.05.2010 17:34:02