Saadet Çeşme'de Kampa Girdi

Parti içi eğitim semineri için Çeşme'de üç günlük kampa giren SP İzmir Teşkilatı, bilgilenmenin yanı sıra düzenlenen sosyal etkinliklerle enerji ve moral de depoladı

Saadet Çeşme'de Kampa Girdi
  Saadet Partisi İzmir Teşkilatı , İl Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen eğitim programında bir araya geldi . 14-15-16 Mayıs tarihlerinde geniş çaplı olarak düzenlenen ve yoğun bir programla yürütülen eğitim çalışması , Çeşme ' deki Clup Familia Otel ' de yapıldı . Eğitim kampına İl Başkanı ve GİK Üyesi Şerafettin Kılıç , İlçe Başkanları , İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri , Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yönetimleri ile teşkilat üyelerinden oluşan 600 kişi katıldı . Üç gün süren eğitim seminerinde İçişleri eski Bakanı Oğuzhan Asiltürk , genel merkez yetkilisi Cafer Güneş , uzman eğitimciler Muhittin Yıldırım , Şinasi Başaran , Baki Öztürk ile Birol Aydın , ' Hizmetlerimiz ve Projelerimiz ' , ' Siyasetimizin Temel İlkeleri ' , ' Teşkilatlanma ve Seçime Hazırlık ' , ' Siyasi Zihniyetler ve Stratejimiz ' konulu derslerde bilgilerini aktardı . Seçimlerde izlenecek yol haritası üzerinde fikir alışverişinde de bulunan parti mensupları , aynı zamanda dinlenme ve enerji toplama imkânı da buldu .
FİKİR VE EYLEM BİRLİĞİ
Kişisel ve toplumsal çalışmalarda teşkilat bilinci ve disiplininin öneminin vurgulandığı seminerde , parti dinamizminin eğitim programlarıyla büyük bir ivme kazanmasının hedeflendiği belirtildi . Eylem , fikir ve tanıtım birliği içinde olmaya dikkat çekilen parti içi eğitimde , çalışmaların hangi usul ve yöntemlerle yürütüleceği ile ilgili bilgi eksikliklerinin giderildiği ifade edildi . Planlı ve programlı faaliyet göstermenin yanı sıra üslup , iddia , irade ve süreklilik arz eden çalışmalar gerektiğinin altı çizilen eğitim programında , yaklaşan seçimlerde teşkilat mensuplarının insanlarla daha sağlıklı iletişim kurmasının amaçlandığı kaydedildi . Eğitim çalışmasının sonunda düzenlenen törenle parti mensuplarına sertifika takdim edildi .