Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için ne dediler?

Daha önce adaylığının söz konusu olmadığını vurgulayan Kemal Kılıçdaroğlu CHP grup başkanvekilliğinden istifa ederek genel başkanlığa aday olacağını duyurdu.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için ne dediler?
  CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıç ; daroğlu , 22-23 Mayıs tarihlerinde gerç ; ekleşecek olağan kurultayda genel başkanlığa aday olacağını aç ; ıkladı . Kılıç ; daroğlu ' nun aç ; ıklamasına siyasiler şu tepkileri verdi :

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce : Gelinen noktada Kılıç ; daroğlu ' Ben adayım ' diyorsa burda CHP ' nin tü ; m delegelerinin bunun arkasında durması gerekiyor . Dururlar mı onu bilemem ama ben durmalıdırlar diyorum . Sayın Baykal şu ana kadar ' Ben adayım ' demedi . Deniz Bey bunu deseydi ben yanında olacaktım . Kamuoyundan destek alan bir arkadaşımız adaylığını aç ; ıkladı . Yapmamız gereken bunun arkasında durup partimizi iktidar yapmaktır . Genel Sekreterimiz Ö ; nder Sav deneyimli bir siyasetç ; idir . Bunu kabul edeceğini sanıyorum .

CHP Sö ; zcü ; sü ; Mustafa Ö ; zyü ; rek : Kılıç ; daroğlu bizimle gö ; rü ; şmedi ama adaylığı sü ; rpriz de olmadı .

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Ö ; ymen : Kararı kurultay verecek .

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin : Hayırlı olsun , başarılar diliyorum


CHP Milletvekili Atilla Kart : Karar Tü ; rkiye ve CHP iç ; in ç ; ok yararlı olacak

CHP Antalya İl Başkanı Ö ; zer Ü ; lken : Deniz Baykal ' ın tekrar aday olmasını istiyoruz .

CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç ; : Kemal ' in kararlılığını kutlamak istiyorum . Siyasetin zorla gö ; tü ; rü ; lmesi mü ; mkü ; n değil . Halktan kopuk ve halka rağmen siyaset yaparsanız sonuç ; alamıyorsunuz . Deniz Baykal ' a her zaman ihtiyacımız var . O da bunu esirgemeyecektir . O , CHP ' nin uzun yıllar mü ; cadelesini verdi . Umarım Kemal başarılı olacaktır . Sayın Genel Başkanımız da hiç ; bir zaman unutulmayacaktır . Tabandan gelen ses ' değişim ' diyor

İŞTE HABERE AİT VİDEOLAR