Ev Hanımlarından Kermes

Zonguldak'ta yardımsever ev hanımları tarafından durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Ev Hanımlarından Kermes
  Zonguldak ' ta yardımsever ev hanımları tarafından Terakki Mahallesi Soğuksu köprü altında durumu iyi olmayan öğrenciler için kermes düzenlendi . Kermese , AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen , Zonguldak Vali Yardımcısı Engin Durmaz , İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin , şube müdürleri , işadamları , esnaflar ve vatandaşlar katıldı . AK Parti Milletvekili Polat Türkmen , " Allah niyetinizi hayır eylesin . Çok güzel bir iş yapıyorsunuz . Toplumun bu dayanışması bizi ayakta tutan , bizim değer yargılarımızı daim kılan ve dünya devletlerin içerisinde de Türk milletini ayrı kılan en büyük unsurlardan bir tanesidir . Bu duyarlılığınızdan dolayı öncelikle tebrik ediyorum . Bunun önceliğini de her zaman bayanlar yapmıştır , çünkü onlar anadır , şefkatlidir , merhametlidir . Her şeyi önemserler , duyguları çok gelişmiştir . Bu açıdan tekrar yaptığınız bu güzelliğin Cenab-ı Hak katında kabul görmesini diliyorum " dedi .
Daha sonra protokol ve hayırsever hanımlar kurdeleyi keserek 10 gün sürecek kermesin açılışı gerçekleştirildi . Yoğun katılımın olduğu kermesi hazırlayan hayırsever hanımlardan Necla Uzun , " Üniversite ve liselerde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için ev hanımları olarak bir yıldır hazırladığımız el emeği göz nuru ürünlerimizi sergilemek imkanı buluyoruz . Sergimiz 10 gün boyunca açık olacak . Açılışta yoğun katılım oldu . Bizi bu günde yalnız bırakmayan Valimiz , milletvekilimiz , Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer bütün davetlilere teşekkür ediyorum " dedi .
El işi ve gıda ürünlerinden oluşan kermesten 10 TL ' lik alışveriş yapanlar için çekiliş tertip edilecek . Çekiliş kapsamında bulaşık makinesi , dizüstü bilgisayar , dijital fotoğraf makinesi , yarım altın , çeyrek altın , tost makinesi , küçük ev aletleri ve yüzde 50 indirimli yatak odası takımı gibi ürünler hediye edilecek .