Adıyaman Devlet Hastanesi hemşireleri unutmadı

Hemşireler Haftası Adıyaman'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Adıyaman Devlet Hastanesi'nde ve sağlık ocaklarında görev yapan hemşireler, düzenlene

  Hemşireler Haftası Adıyaman ' da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor . Adıyaman Devlet Hastanesi ' nde ve sağlık ocaklarında görev yapan hemşireler , düzenlenen ' Hemşireler Haftası ' programında stres attı .

Adıyaman Devlet Hastanesi tarafından Hisar Salonda organize edilen programa katılan hemşireler eğlendi . Adıyaman Devlet Hastanesi Başhemşiresi Ayten Özharıkçı , amaçlarının hemşirelerin stresten uzak bir gün yaşamaları olduğunu söyledi .

Özharıkçı , " Davetimize yoğun bir katılımla icabet eden tüm hemşirelerimize Adıyaman Devlet Hastanesi olarak çok teşekkür ediyorum . Meslek olarak stresli ve yoğun bir hayat yaşayan değerli hemşirelerimize farklı ve anlamlı bir program yapalım dedik . İstedik ki bir gün bile olsa o yoğunluktan uzaklaşıp zevkli ve eğlenceli dakikalar yaşasınlar . Adıyaman Devlet Hastanesi olarak bundan sonra da her zaman hemşirelerimiz için böyle anlamlı günlerde çeşitli programlar düzenleyerek , hemşirelerin yoğun çalışma tempolarından bir nebze de olsa streslerini azaltmaya çalışacağız . " dedi .