Orduspor'da Transfer Çalışmaları

-ORDUSPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI -KULÜP BAŞKANI TÜRKMEN:  'ESKİ FUTBOLCUMUZ BRUNO'NUN KULÜBÜ İLE GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ, ŞARTLAR OLUŞURSA TEKRAR REN-

 

-ORDUSPOR ' DA TRANSFER ÇALIŞMALARI

-KULÜP BAŞKANI TÜRKMEN :

' ESKİ FUTBOLCUMUZ BRUNO ' NUN KULÜBÜ İLE

GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ , ŞARTLAR OLUŞURSA

TEKRAR RENKLERİMİZE BAĞLAMAK İSTİYORUZ '

( FOTOĞRAFLI )

ORDU ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Bank Asya 1 . Lig ' de mücadele eden Orduspor ' un kulüp başkanı Nedim Türkmen , ' Eski futbolcumuz Bruno ' nun kulübü ile görüşmeler yapıyoruz . Eğer şartlar oluşursa bu futbolcuyu tekrar renklerimize bağlamak istiyoruz ' dedi .

Türkmen , AA muhabirine yaptığı açıklamada , yeni sezonda mutlak Süper Lig ' i hedeflediklerini ve zorlu yolculukta Bruno Ferreira ' nın takıma ciddi anlamda yarar sağlayacağını düşündüklerini söyledi .

Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı oyuncu Bruno ' nun kulübü Flamengo ile ön görüşme yaptıklarını , ancak futbolcunun değerinin yıllık 1 milyon dolar olarak belirlendiğini de ifade eden Türkmen , şöyle devam etti :

' Bruno Orduspor ' da oynadığı sezon elinden gelen her şeyi yapmış ve oynadığı sezon 21 gol atarak gol kralı da olmuştu . Şimdi bu futbolcu ile yeniden görüşme halindeyiz . Eğer kulübü 1 milyon dolardan aşağı inerse Bruno ' yu tekrar renklerimize bağlamak için tüm çabayı göstereceğiz . Çünkü , Bruno hem kaliteli futbolcu , hem de Orduspor taraftarı bu oyuncuyu çok istiyor . Biz de bütün bunları göz önünde bulundurarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz . Açık söylemek gerekirse eski futbolcumuz Bruno ' nun kulübü ile görüşmeler yapıyoruz . Eğer şartlar oluşursa bu futbolcuyu tekrar renklerimize bağlamak istiyoruz . '

Süper Lig yolunda Bruno ya da bu oyuncunun özelliklerine sahip bir futbolcuya Orduspor ' un mutlak ihtiyacı olduğunu da belirten Türkmen , ' Önümüzdeki tek engel futbolcunun fiyatı . Çünkü Orduspor ' un Bruno ve kulübüne yıllık 1 milyon dolar verecek parası yok . Fiyatın düşmesi halinde hemen transfer işlemlerini başlatacağız . Orduspor eğer bu futbolcuyu renklerine bağlarsa forvet sorununu da ciddi anlamda çözecektir ' diye konuştu .

Türkmen , Bruno ' nun tekrar gelmek için Orduspor ' a sıcak baktığını da sözlerine ekledi .

( HY-EDİ-SSG )

16 . 05 . 2010 14 : 18 : 06