Kadıköy'de Heyecan Dorukta

-KADIKÖY'DE HEYECAN DORUKTA -FENERBAHÇE'NİN TRABZONSPOR İLE YAPACAĞI ŞAMPİYONLUK MAÇI ÖNCESİ TARAFTARLAR KADIKÖY'Ü ADETA SARI VE LACİVERT RENKLERE BOY

 

-KADIKÖY ' DE HEYECAN DORUKTA

-FENERBAHÇE ' NİN TRABZONSPOR İLE YAPACAĞI

ŞAMPİYONLUK MAÇI ÖNCESİ TARAFTARLAR KADIKÖY ' Ü

ADETA SARI VE LACİVERT RENKLERE BOYADI

-İLÇENİN FARKLI BÖLGELERİNDE TOPLANAN TARAFTARLAR

MAÇA SAATLER KALA TEZAHÜRATLARLA KARŞILAŞMAYI

BEKLİYOR

( FOTOĞRAFLI )

İSTANBUL ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Fenerbahçe ' nin Turkcell Süper Lig ' de Trabzonspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi taraftarlar , Kadıköy ' ü adeta sarı ve lacivert renklere boyadı .

İstanbul dışından maç için gelen taraftarlar sabah saatlerinden itibaren Kadıköy ve çevresinde bulunurken , öğlen saatlerine doğru stadın çevresinde ve yakın semtlerde taraftarlar büyük bir yoğunluk oluşturdu .

Taraftarların , kulübün hafta içi yaptığı açıklama doğrultusunda , genellikle çubuklu forma giydikleri görüldü .

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ' nın yakınında Kızıltoprak ' ta toplanan yüzlerce taraftar meşaleler yakıp , tezahüratlar eşliğinde büyük bir coşku yaşadı .

Olası şampiyonluğun ardından İstanbul ' da kutlamaların merkezi olacak Bağdat Caddesi ' nde de büyük bir heyecan yaşanıyor .

Sarı-lacivert bayraklarla süslenen ' Şampiyonluk yolu buradan geçer ' yazılı pankartların asıldığı caddeye akın eden taraftarlar , yol üzerindeki mekanlarda maç saatini bekleyip , caddede gezinti yapıyor .

Fenerbahçeli taraftarların yaşadığı heyecanı ve coşkuyu haber yapmak isteyen çok sayıda televizyon kanalının , naklen yayın araçlarını caddede konuşlandırdığı görüldü .

Taraftarların yarattığı yoğunluk nedeniyle stat önü ve Bağdat Caddesi başta olmak üzere çok sayıda noktada trafikte sıkışmalar yaşanıyor .

( SEL-ÇET-GKH )

16 . 05 . 2010 16 : 32 : 34