Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in Bayındır ilçesinde açılışlara katılacak, halka hitap edecek. Erdoğan, daha sonra Menemen ilçesinde adliye b

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in Bayındır ilçesinde açılışlara katılacak, halka hitap edecek. Erdoğan, daha sonra Menemen ilçesinde adliye binası açılışına katılacak. Erdoğan, Halkapınar Spor Salonu'nda da AK Parti Gençlik Şöleni'ne katılacak. Erdoğan, programların ardından İzmir'den Tahran'a hareket edecek. (11.00-13.30-15.30-18.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da 25. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulu Toplantısı'na katılacak. Arınç, ayrıca, Yunt-Der'in düzenlediği geleneksel Kültür ve Turizm Festivali Kutlama Töreni'ne katılacak. (11.00-13.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesi Döğer beldesinde Seyyid Cemal Sultan'ı anma törenlerine katılacak. Bakan Günay, daha sonra Güral Afyon Termal Otel ve Kongre Merkezi'nin temelini atacak. (14.00-15.00)

Samsun'da inşa edilecek Karadeniz Bölgesi'nin ilk vakıf üniversite olan Canik Başarı Üniversitesi'nin törenle temeli atılacak. Törene; Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, milletvekilleri ve Samsun protokolü katılacak. (12.00)

BBP Ankara İl Teşkilatı 9. Olağan Kongresi yapılacak. (13.00)

İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey, Doğu Perinçek'in Baykal'a mektubunu kamuoyuna açıklayacak. (12.00)

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak. (11.00)

İzmir'de Cumhuriyet okurlarının düzenlediği 'Aydınlanma Söyleşisi' konulu etkinliğin konuşmacısı eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu olacak. (11.00)

Samsun Tabipler Odası Olağan Genel Kurulu ile yeni başkanını seçecek. Mevcut başkan olan Dr. Cem Şahan'a rakip olarak adaylığını açıklayan Dr. Mithat Günaydın başkanlık için yarışacak. (09.00)

İşadamı Galip Öztürk, Samsun'da yaptıracağı okulun protokolünü imzalayacak. Samsun Valiliği'ndeki imza törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu da katılacak. (11.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İran'ın nükleer programıyla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere bu ülkeye gidiyor. Tahran

Derin ekonomik krizin etkisini sürdürdüğü Romanya, en büyük fuar organizasyonu yapı ve inşaat malzemeleri fuarına ev sahipliği yaptı. Firma ve ziyaretçi katılımının yarı yarıya düştüğü fuarda Türk firmaları, Türkiye piyasasındaki rahatlama sinyallerinin verdiği moralle ürünlerine yeni pazarlar aradı.

Turkcell Süper Lig'de 34. ve son hafta maçları; Manisaspor - Kasımpaşa, Gençlerbirliği - Galatasaray, Bursaspor - Beşiktaş ve Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (18.00 / 20.00)