1. Çukurova Gençlik Bayramı Haftası

Çukurova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı 5 gün sürecek "1

1. Çukurova Gençlik Bayramı Haftası
Çukurova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı 5 gün sürecek "1. Çukurova Gençlik Haftası" etkinlikleriyle kutlayacak. Doğal Park'ta yapılacak olan etkinlikte, Grup Seksendört, Zeynep Casalini, Sunay Akın, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, tiyatro gösterimi ile gençlik grupları konserler verecek.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen 1. Çukurova Gençlik Bayramı Haftası 19 Mayıs çarşamba günü saat 20.00' de Grup Seksendört'ün vereceği konserle başlayacak.
Etkinliğin ikinci gününde Adanalı gençlik orkestraları saat 18.00'den itibaren performanslarını sergileyecek.
Üçüncü gün Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile Rock sanatçısı Zeynep Casalini gençlerle buluşurken, dördüncü gün de tek kişilik gösterisi ile Sunay Akın izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Etkinliğin son gününde ise Hanımın Çiftliği dizisinde rol alan Caner Cindoruk (Kemal) ile Necip Memili'nin (Zaloğlu) oynayacağı "Uçurtmanın Kuyruğu" adlı tiyatro oyununu sahnelenecek.
19 Mayıs'ta başlayan ve 23 Mayıs'a kadar sürecek olan beş günlük kutlamalara tüm Adanalıları davet eden Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, "Etkinliklerimiz bizi Atatürk gençliği ile buluşturacak. Gençlerimize Atatürk ilke ve devrimlerinin dün olduğu gibi bugün ve yarın da vazgeçilemez olduğunu anlatmayı görev olarak görüyoruz" dedi.
Başkan Arıkan, Çukurova Gençlik Bayramı Haftası'nın da geleneksel hale getireceklerini söyledi.