Sakçagözü Beldesi Yenileniyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nurdağı - Sakçagözü beldesinde bir takım incelemelerde bulunarak, gerekli çalışmalarla Sakçagözü'ne birçok proje yapılacağını söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nurdağı - Sakçagözü beldesinde bir takım incelemelerde bulunarak, gerekli çalışmalarla Sakçagözü'ne birçok proje yapılacağını söyledi.
Beldede bulunan şelale, taziye evi ve yapılması düşünülen projeleri yerinde gören Milletvekili Erdoğan, Belediye Başkanı Hasan Dilek'in çok güzel işlere imza attığını kendilerinin de gerekli desteği vereceğini ifade etti.
Mehmet Erdoğan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burası eskiden hizmet alamamış bir yer. Belediye Başkanı yollarla ve kanalizasyonla ilgili çok ciddi çalışmalar yapmış. Yolların kalınlaştırılması ile ilgili belde halkını tek tek ikna etmiş. Yolun ortasında kalan evleri çekerek yerlerine yeni evler yaptı. Şimdi bize düşen karayolları ile kendilerine destek sağlamaktır. Kendilerine bunları sağlayacağız" dedi.
Şelale projesinin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile yapılacağını belirten Erdoğan, "Yine Belde halkı için taziye evi yapılmış. Bunlar çok güzel çalışmalardır. Daha önce buralara hiçbir şey yapılmamıştı. Belde merkezinde de yine bir meydan çalışması var. Orası da gerekli çalışmalarla genişletilecek. İki okul arasında da park bahçe çalışması olacak. Hurşit Ağa Konağı de gerekli restore çalışmalarıyla yenilenecek. Hakikaten Belediye Başkanımız çok güzel işler yapıyor. Bize düşen de bu
projelere destek vermektir. Bunun sözünü de kendilerine verdik" diye konuştu.