Kaş ölümden döndü - SPOR

Transit yola Porsche’siyle tersten giren İbrahim Kaş, Audi’ye kafadan çarptı; serçe parmağı kırığıyla kazayı atlattı



Transit yola Porsche’siyle tersten giren İbrahim Kaş, Audi’ye kafadan çarptı; serçe parmağı kırığıyla kazayı atlattı

Beşiktaş’ın gözden çıkardığı ve İspanya’nın Getafe kulübüne geri yolladığı İbrahim Kaş ölümden döndü. Dün 15.00 sıralarında İbrahim’in kullandığı 34 KAS 45 plakalı Porsche, Fatih Samatya’da transit yola tersten girerek, 34 LL 320 plakalı Audi ile kafa kafaya çarpıştı. İki aracın da ön tarafı hasar görürken, İbrahim Kaş ile yanındaki arkadaşı Damla Demre yaralandı. Önce İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ardından Maslak Acıbadem’e sevkedilen İbrahim’in serçe parmağında kırık, Demre’nin ise ayak kemiğinde çatlak belirlendi. Beşiktaşlı futbolcu geceyi kontrol amaçlı olarak hastanede geçirirken, Arda Turan ve Serdar Özkan kendisini ziyaret etti.

Zapo&Tabata’ya Karabük el attı

Süper Lig’in yeni ekibi Karabükspor’un gözü Beşiktaş’ta... Mustafa Denizli’nin kadroda düşünmediği Zapotocny ve Tabata’yı Kırmızı-Lacivertliler istedi. Zapo’nun bonservisinde indirim talep eden yöneticiler, Tabata’yı ise kiralamayı düşünüyor.

Golcü Janczyk Kartal’a doğru

Polonya’da yayın yapan Fakt Gazetesi, Beşiktaş’ın CSKA Moskova’nın golcüsü Dawid Jacnzyk’ı gündemine aldığını yazdı. Haberde “Tek sorun para. CSKA, 22 yaşındaki golcü için 5 milyon euro istiyor, Beşiktaş 3 milyon euro veriyor” denildi.

Denizli A2’den takviye alıyor

Bursaspor maçına sakat olan Yusuf, Ferrari, Holosko, Rıdvan, Tabata ve Ekrem Dağ’dan yoksun hazırlanan Beşiktaş’ta rota A2 takımı oldu. Teknik Direktör Mustafa Denizli, A2’den Cumali, Ali Kuçik ve Atınç’ı da idmana aldı. 

 

Star Gazete