Kamuda Personel Alımı Ankara

-KAMUDA PERSONEL ALIMI ANKARA (A.A) - 15.05.2010 - TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU, 46 UZMAN PERSONEL ALACAK. TARIM VE KIRSAL KALKINMAY

-KAMUDA PERSONEL ALIMI

ANKARA (A.A) - 15.05.2010 - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 46 uzman personel alacak.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun ilanına göre, kurum, merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere 7, il koordinatörlüklerinde çalıştırılmak üzere 39 uzman alacak.

Merkez teşkilatında çalışmak için başvuracak adayların, Ziraat Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Sosyoloji veya Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Hukuk fakülteleriyle bunlara denkliği onaylanmış yerli ve yabancı yüksek okullardan birini bitirme şartı aranacak.

Başvurular, 7-9 Haziran tarihleri arasında, uzmanlık sınavı da 27 Haziran 2010 tarihinde yapılacak.

-GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞINA PERSONEL ALIMI-

Gümrük Müsteşarlığı da Muharebe ve Elektronik Dairesi Başkanlığında boş bulunan 7 kişilik programcı pozisyonda görevlendirilmek üzere, sözleşmeli personel alacak.

Başvurular 31 Mayıs 2010 tarihine kadar Muharebe ve Elektronik Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

-AKADEMİK PERSONEL ALIMI-

Ufuk ve Niğde üniversiteleri de akademik personel alımı yapacak.

Resmi gazetedeki ilana göre, Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü için 1 doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü için 1, Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü için 1, İstatistik Bölümü için de 1 yardımcı doçent alacak.

Niğde Üniversitesi ise Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü için 1 doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü için 2 profesör alacak.

15.05.2010 11:19:18