Genel başkan adayı Salı günü belli olacak

Deniz Baykal'ın istifasının ardından adı CHP Genel Başkanlığı için sık sık gündeme gelen Genel Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, Salı günü yapılacak tüm il başkanlarının katılacağı toplantıda CHP'nin genel başkan adayının belli olacağını söyledi.

Genel başkan adayı Salı günü belli olacak
Ankara'dan İstanbul'a bir yakının nikahı için bu akşam saat 18.30'da gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda kendisini karşılayan gazetecilere genel başkan adaylığı konusunda görüşlerinde bir değişiklik olmadığını belirterek "Salı günü il başkanlarımız toplanacak. Asıl Salı günü belli olacak. Ondan sonra tablo biraz daha net olarak ortaya çıkacak" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, istifa eden Deniz Baykal'ın geri döneceği yönünde bir izlenip edinip edinmediği konusunda ise "Ben o konularda yorum yapmak istemiyorum. Çünkü Sayın Baykal'ın iradesinin yerine geçip görüş bildirmek doğru değil. Ama edindiğim izlenimi söyledim. Sayın Baykal bir uzlaşma süreci içinde yeni bir aday belirlenebilirse o adayı destekleyebileceğini ifade etti" diye konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu büyük oranda destek gördüğü yolunda kamuoyu yoklamaları konusunda da "Kim destek veriyorsa teşekkür ederim" dedi.

AA