'Topaz' Sayesinde Okuyacaklar

İlkadım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca satın alınan ve yazıları yüzde 66 kat kadar büyütebilen ve böylece yüzde 10-20 görebilen öğrencilerin kitap okumalarına ve resim yapmalarına imkan tanıyan "topaz" cihazı Adnan Ölmez İlköğretim Okulu idaresine teslim edildi

'Topaz' Sayesinde Okuyacaklar
İlkadım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca satın alınan ve yazıları yüzde 66 kat kadar büyütebilen ve böylece yüzde 10-20 görebilen öğrencilerin kitap okumalarına ve resim yapmalarına imkan tanıyan "topaz" cihazı Adnan Ölmez İlköğretim Okulu idaresine teslim edildi.
Adnan Ölmez İlköğretim Okulu'nda cihaz teslim töreni düzenlendi. Engelliler Haftası kapsamında yapılan törene İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu katıldı. İlköğretim okulu bünyesinde 12 görme engelli öğrenciden oluşan özel eğitim sınıfı öğrencilerinin hazırladığı programda, öğrenci korosu şarkılar söyledi. Görme engelli öğrencinin şiir okumasının ardından, öğrenciler duygu ve düşüncelerini içeren konuşma yaptı. Sunumunu görme engelli bir öğrencinin yaptığı programın sonunda, engelli öğrencilerin velileri adına İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan'a, okula ve engelli öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için yaptığı katlılar nedeniyle bir plaket verildi.
İlkadım Kaymakamlığı talimatları doğrultusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca satın alınan ve yazıları yüzde 66 kat kadar büyütebilen ve böylece yüzde 10-20 görebilen öğrencilerin kitap okumalarına ve resim yapmalarına imkan tanıyan topaz cihazı okul idaresine Zafer Orhan tarafından teslim edildi.