Engelleri Aştılar

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu, İş Eğitim Merkezi ve İş Okulu iş birliği ile düzenlenen ''Altın çocuk Film Festivali'' kapsamında engelli öğrenciler yabancı ve Türk filmlerinden kesitler sergilediler

Engelleri Aştılar
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu, İş Eğitim Merkezi ve İş Okulu iş birliği ile düzenlenen ''Altın çocuk Film Festivali'' kapsamında engelli öğrenciler yabancı ve Türk filmlerinden kesitler sergilediler.
Engelliler Haftası kapsamında Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu, İş Eğitim Merkezi ve İş Okulu iş birliğiyle ''Altın Çocuk Film Festivali'' adı altında bir etkinlik düzenlendi. Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen gösterime çok sayıda davetli katıldı. Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu, İş Eğitim Merkezi ve İş Okulu'nda eğitim gören öğrenciler gerçek slaytları eşliğinde Good Father'den Spıder Man'a, Turist Ömer'den Kel Oğlan'a, Taş Devri'nden, Charlies Angel'e kadar bir çok filimden kısa kısa kesitler sundular. Engelli öğrenciler sundukları filmlerle salondakileri zaman zaman eğlendirdiler zaman zaman ise duygulandırdılar.