Aşk-ı Memnu 74. bölümde izleyenleri ne sürpriz bekliyor?

Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümü dün akşam Kanal D'de yayınlandı. Aşk-ı Memnu'nun 74. bölümünde neler olacak? Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı ortaya çıkacak mı? Beşir'in emaneti anahtar Matmazel'in eline geçti.

Aşk-ı Memnu  74. bölümde izleyenleri ne sürpriz bekliyor?
Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümü dün akşam Kanal D'de yayınlandı. Aşk-ı Memnu'nun 74. bölümünde neler olacak? Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı ortaya çıkacak mı? Beşir'in emaneti anahtar Matmazel'in eline geçti.

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden olan Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümü dün akşam yayınlandı. Katja, Behlül'ün eski sevgilisi Sedef'i kendisinin aradığını bunu da Bihter ve Firdevs Hanım'ın yaptırdığını itiraf etti.

Behlül, Firdevs Hanım ve Bihter'in kendisine tuzak kurduğunu ve Nihal'le evlemesini engellemek istediklerini öğrendi. Bihter ise Katja'nın yalan söylediğini belirterek tuzak kurma iddialarını reddetti.

Nihat', Bihter ve Behlül arasında bir ilişkinin varlığına inanmaya başladı...

Hasta yatağında olan Beşir kendisine herhangi bir şey olması durumunda Behlül ve Bihter arasındaki ilişkininin varlığını kanıtlayan kasanın anahtarını Süleyman amca vasıtasıyla Deniz Hanım'a bıraktı.

Süleyman ve Beşir'in arasındaki konuşmayı dinleyen Cemile köşke giderek Beşir'in gizli kasasının anahtarını Bihter'den aldı.

Bihter, daha sonra gizli kasanın anahtarını Cemile'ye verdiğini anladı ve pişman oldu. Bihter, kasanın içinde kendisi ve Behlül'le ilgili bir şeyler olduğunu anladı...

Durumu iyice kötüleşen Beşir, oksijen odasına kaldırıldı. Beşir'in gizli kasasının anahtarı ise Deniz Hanım'a ulaştı.

MATMAZEL BEHLÜL BİHTER İLİŞKİSİNİN KANITINA ULAŞACAK MI?
Aşk-ı memnu 13 mayıs 73.yeni bölümünde Bihter kendini çaresizliğin pençesinde hissetmektedir.Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırıyor. Kendisine kurulan tuzağı öğrenen Behlül, Bihter’in hâlâ vazgeçmediğini anlar ve onu hayatından tamamen çıkardığını ispatlamak için harekete geçer. Bihter, Behlül’e bir kez daha yenilmenin acısını yaşamaktadır. Ziyagil Köşkü’nden kaçan Katya, polisleri de atlatarak, Peyker’lere sığınır. Sorularının cevabının Katya’da olduğunu bilen Nihat, eline geçen fırsatı değerlendirecektir.

Katya’yı köşkten göndermek için tercih edilen yol Matmazel’in dikkatinden kaçmaz. Evinde kaçak işçi çalıştıran biri konumuna düşen Adnan Bey’in de bu olayla ilgili şüpheleri vardır. Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırır. Firdevs Hanım’la Behlül’ün yüzleşmesiyse karşılıklı birer meydan okumaya dönüşür. Bihter’le Matmazel arasında esen soğuk rüzgarlar, Matmazel’in sessizliğini bozmasıyla şiddetlenir. Bihter, Matmazel karşısında da geri adım atarken; gerçekleri ortaya çıkaracak çember giderek daralmaya başlamıştır. Planları ters tepen Firdevs Hanım köşkteki krizi nasıl çözeceğini düşünürken, Beşir’in yasak ilişkinin şahidi olduğunu öğrenir. Beşir ise, ölümü halinde sırrını emanet edeceği kişiyi açıklayarak geleceğin yönünü değiştirecektir.
Katja, izinsiz çalıştığı için kendisini almaya gelen polisleri atlatarak arka kapıdan kaçtı ve Hilmi Önal'ın oğlu Nihat'ın yanına gitti. Sınırdışı edilmek istemeyen Katja, Nihat'tan yardım istedi. Nihat Katja'ya yardım etti. Katja da bunu karşılığında tüm bildiklerini Nihat'a ve babası Hilmi Önal'a anattı.


İŞTE AŞK-I MEMNU 74. BÖLÜM FRAGMANI