Tuz festivali 4 gün sürecek

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Tuz Festivali bu yıl 4 gün kutlanacak. Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı tara

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Tuz Festivali bu yıl 4 gün kutlanacak. Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Tuz Festivali'nin bu yıl 29 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

Festivalin ilçenin tanıtımında önemli bir role sahip olduğunu söyleyen Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Tuz Festivali'nin amacına uygun kutlanması için her türlü tedbiri alacaklarını ifade etti. Festival kutlamaları için birkaç sanatçı ile irtibat halinde olduklarını belirten Altuğ, 4 gün sürecek olan festivalde çeşitli etkinliklerin yanı sıra davet edilecek ünlü isimlerin konser vermesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Bu yıl 13.'sü yapılacak olan Tuz Festivalinin ulusal bazda ses getirmesi için çalışmalara hummalı bir şekilde devam edilirken, birkaç gün sonra oluşturulacak olan tertip komisyonunun festivalle ilgili çalışmalara başlayacağı belirtildi. Festival 29 Temmuz tarihinde başlayacak ve 1 Ağustos ta sona erecek.