Trabzon'da İntihar Şov

Trabzon'un Kahramanmaraş Caddesi'nde bir iş merkezinin çatısına çıkan şahıs, 2 saat boyunca kendisini ikna etmeye çalışan polislere zor anlar yaşattı

Trabzon'da İntihar Şov
Trabzon'un Kahramanmaraş Caddesi'nde bir iş merkezinin çatısına çıkan şahıs, 2 saat boyunca kendisini ikna etmeye çalışan polislere zor anlar yaşattı. Polisler şahsın bir anlık dalgınlığından yararlanarak yakalamayı başardı.
Edinilen bilgiye göre, malulen emekli bir astsubay olduğu iddia edilen Ömer C. (41) isimli şahıs, saat 12.30 sıralarında intihar etmek için 10 katlı İpekyolu İş Merkezi'nin çatısına çıktı. Çatıya çıkarak sigara içmeye başlayan şahsı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye İtfaiye ekipleri ve polis ekipleri gönderilirken, İtfaiye ekipleri şişme branda açtı. Yaklaşık 2 saat boyunca polisler şahsı ikna etmek için uğraş verirken, polisler tarafından Ömer C.'ye zaman zaman su ve sigara ikramında bulunuldu. Trabzon'un en işlek caddesi olan ve bankaların bulunduğu Kahramanmaraş caddesi 2 saat boyunca da trafiğe kapatılırken, caddede toplanan vatandaşlar ise "Atla atla" diyerek şahsa tempo tuttu. Polisler, şahsın bir anlık dalgınlığından yararlanarak yakalamayı başarırken, çatıdan indirilerek hastaneye götürüldü. Ömer C. sağlık kontrolünden geçirilirken, şahsın eşi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle depresyon geçirdiği öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.