MHP'li kadınlar hemşireleri unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Başkanlığı, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Ebeler ve Hemşireler Haftası nedeniyle ilimizdeki s

MHP'li kadınlar hemşireleri unutmadı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Başkanlığı, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Ebeler ve Hemşireler Haftası nedeniyle ilimizdeki sağlık kuruluşlarındaki hemşireleri ziyaret etti.

MHP Kadın Kolları Başkanı Fazilet Değer başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve MHP İl Başkanı Dursun Ergin'in eşi Aysel Ergin ile birlikte Şehit Şerife Bacı Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi ziyaret edildi.

Hemşirelere çiçek takdim eden MHP'li kadınlar onlarla bir süre görüşerek sorunlarını dinledi. Hemşirelerin haftasını kutlayan Fazilet Değer, "Sağlık; bireylerde zorunlu vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren personel içinde en önemli meslek grubu ise Hemşireliktir. Hemşirelik güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Hemşirelik diğer mesleklerde olduğu gibi toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir. Ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister, temelinde sevgi ve saygı yatar. Bu nedenle sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir." dedi.