Magazin programında yorumculuk yapın

CNN Türk ekranlarında yayınlana beşN birK isimli programa gazeteci yazar Sevilay Yükselir ve Ergin Cirmen konuk oldu.

Programda Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a ve CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu iddia edilen ve yalanlanmayan görüntülerin ardından, Baykal'ın aldığı istifa kararı değerlendirildi.

Canlı bağlantı ile Baykal'ın evinin önünde açlık grevi yapan genç CHP'lilere de bağlanan Cüneyt Özdemir onlarında görüşlerine başvurdu.

Program konuklarından Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir'in "Eyyy CHP'liler! Uyanın artık! Çünkü kral çıplak!" başlığı altında köşesinde yazdığı yazı tartışma konusu oldu.

Baykal'ın evinin önünde açlık grevi yapan CHP'liler Yükselir'e tepki gösterdi. Baykal'ın tekrar dönmemesi gerektiğini savunan Sevilay Yükselir'e "Siyasi program yerine insanların özel hayatlarının deşifre edildiği bir magazin programında yorumculuk yaparsanız sizin için daha faydalı olur" diyen genç CHP'liler daha sonra mikrofonu bırakarak yayını terk etti.

Bu tepkinin ardından gençlerin Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'in ilçesine bağlı CHP örgütünden olduklarını belirten Sevilay Yükselir Zengin ile Baykal arasındaki akrabalığı hatırlatarak bu tepkilerin ve açlık grecinin sebebini aradaki akrabalığa bağladı.

İŞTE O ANLAR