Lüks Yatlar Marmaris'te

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 29.'su düzenlenen ''Marmaris Yacht Charter Show'' yat fuarında milyon dolarlık lüks yatlar Yat limanına demir attı.

Lüks Yatlar Marmaris'te
Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından Yat Limanı'nda gerçekleştirilen fuarda, görücüye çıkan lüks yatlar vatandaşlar ve turistlerden yoğun ilgi gördü.
Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Başkanı Cem Tekdağ; "Bu yılki organizasyonu daha geniş alanda gerçekleştirdiklerini ifade ederek "Fuarın yat ile katılımcı sayılarının artırılması ve yat hizmet standartlarının dünya standartlarıyla eş değer olması, yatların fiziki yapılarının büyümesi dolayısıyla genişledi. Yatlar arasında hizmet rekabetini geliştirmek amacıyla bu yıl ilk defa ''En İyi Şef'' ve ödülü bir sonraki yıl verilmek üzere 'Yılın En İyi Yatı' yarışmaları yapıp bu yarışmaları geleneksel hale getireceğiz. Ayrıca ülkemize has nadide lezzetimiz Türk kahvesinin tanıtımıyla ilgili olarak yabancı konuklarımıza sunum yapılacak'' dedi.
Tur ücretlerinin yaklaşık bin 500 dolardan başladığı yatlarda mutfak, jakuzi, bar, su sporları ile uydu ve internet bağlantısı gibi hizmetler sunuluyor. Yatların fiyatlarının 500 bin avro ile 6 milyon avro arasında değişiyor.