İl Dernekler Müdürüne Veda Yemeği

Ankara'ya atanması nedeniyle Karabük Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü görevinden ayrılacak olan Hayrettin İpekoğlu'na Valilik personeli tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

İl Dernekler Müdürüne Veda Yemeği
Yaklaşık 7 yıldır Karabük Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü görevini yürütmekteyken Ankara Dernekler Dairesi Başkanlığı'na Şube Müdürü olarak atanan Hayrettin İpekoğlu'na, Valilik personeli tarafından veda yemeği düzenlendi. Polisevi'nde düzenlenen yemeğe Vali Yardımcısı Halil Canavar başta olmak üzere daire müdürleri ve valilik personeli katıldı. Yemekte bir konuşma yapan İl Dernekler Müdürü Hayrettin İpekoğlu, "11 Aralık 2003 tarihinde Karabük'e geldim. Yedinci yılın içindeyim. Burada dolu dolu bir yedi yıl yaşadım. Burada görev yapmaktan hiç pişman olmadım. Karabük'e yakışır güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Bütün çalışma hayatım boyunca halka hizmet, hakka hizmet etmek anlayışını benimsedim. Karabük için ne kadar hizmet etsem azdır. Karabük için her şeye değer. Bugün sizlerle burada olmak beni çok mutlu etti. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Yemeğe katılan Vali Yardımcısı Halil Canavar ise, "Hayrettin Bey yüzünde güzel tebessümler açan, her olaya olumlu bir tarafından bakmaya çalışan, herhangi bir olumsuzluğu olabildiğince dile getirmemeye çalışan, etrafına pozitif enerji yayan çok değerli bir arkadaşımız. Bugün sizlerle birlikte burada olmaktan, bu güzel tabloyu yaşamaktan bende son derece mutlu oldum. Hayrettin Bey Ankara'da bir başka bayrağı devralmak üzere aramızdan ayrılacak. Ben Hayrettin Bey'e bundan sonraki yaşamında eşi ve çocukları ile birlikte sağlıklı nice başarılı yıllar geçirmesini diliyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Valilik personeli tarafından alınan hediyeler Vali Yardımcısı Halil Canavar tarafından İl Dernekler Müdürü Hayrettin İpekoğlu'na verildi.