Hayatcan'dan 2. El Eşya Bankası

Amasya Belediyesi bünyesinde ihtiyaç sahibi insanlara yardım faaliyetleri sürdüren ve giysi-gıda bank uygulamasıyla Amasya kamuoyunun dikkatini ve takdirini kazanan Hayatcan Derneği, eşya bank uygulamasını da hayata geçirdi

Hayatcan'dan 2. El Eşya Bankası
Amasya Belediyesi bünyesinde ihtiyaç sahibi insanlara yardım faaliyetleri sürdüren ve giysi-gıda bank uygulamasıyla Amasya kamuoyunun dikkatini ve takdirini kazanan Hayatcan Derneği, eşya bank uygulamasını da hayata geçirdi.
Amasya merkez Bahçeleriçi Mahallesi'nde kurulan ikinci el giyim ve ev eşyası kabul ve dağıtım merkezinin açılışını AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir ve belediye meclis üyeleriyle birlikte yapan Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Kullanmadıkları elbise ve ev eşyası gibi malzemelerini yada bu malzemeleri yeniletmek üzere bir kenara ayıran vatandaşlarımız, bu eşyaları derneğimize vererek, söz konusu eşyalardan ihtiyaç sahibi insanlarında yararlanabilmelerini sağlayabilecekler" diye konuştu.
Milletvekili Erdemir ile Başkan Özdemir, açılışın ardından Hayatcan Derneği Başkanı Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem'den derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.