Gövdesinden ayrılmış çocuk başı bulundu

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan fındık bahçesinde, gövdesinden ayrılmış şekilde bir çocuk başı bulundu.

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ne bağlı Subaşı Köyü'nde fındık bahçesinde bir çocuğa ait kafatası bulundu. Jandarma bahçede kafatasına ait vücudu arıyor. Akçakoca'ya bağlı Subaşı Köyü'nde oturan Ertuğrul Ceylan, bugün sabah ilaçlama yapmak için fındık bahçesine gitti.

Ertuğrul Ceylan bahçede otlara karşı ilaçlama yaptığı sırada bir çocuğa ait kafatasını görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, bahçede kafatasına ait vücudu aradı. Jandarmanın bahçede yaptığı aramalar sırasında bir kız çocuğuna ait ayakkabı, yelek, çorap ve kemikler bulduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın olay yerinde incelemeleri devam ederken, 5 Ocak'ta kaybolan Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Hatice Arı'nın kaybolması üzerine fındık bahçesinin yakınındaki ormanlık alanda jandarmanın köpeklerle arama yaptığı bildirildi.

KAYIP HATİCE'YE AİT OLABİLİR

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ne bağlı Subaşı Köyü'nde fındık tarlasında bulunan kafatasının yakınlarında bazı kemik parçaları, bir çift ayakkabı ve yelek bulundu. Jandarma bahçede arama çalışmalarını sürdürürken, yarın köpeklerle bahçede arama yapılacağı öğrenildi. Bulunan ayakkabıların ise 5 Ocak'ta kaybolan Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Hatice Arı'ya ait olduğu iddia edilirken, yapılacak DNA testinin ardından kemik parçalarının kaybolan kıza ait olup olmadığı belirlenecek.