Engelli gençler asker oldu

Beylikdüzü'nde 8 engelli genç, kına gecesiyle askere uğurlandı. Temsili asker olan gençler 'En büyük asker bizim asker' sloganları ile asker olmanın h

Beylikdüzü'nde 8 engelli genç, kına gecesiyle askere uğurlandı. Temsili asker olan gençler 'En büyük asker bizim asker' sloganları ile asker olmanın heyecanını yaşadı.

Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen programda askerlik çağına gelen 8 genç askere uğurlandı. Etkinliğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Kaymakam Yusuf Odabaş'ın yanı sıra engelli gençlerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 'En büyük asker bizim asker' sloganları eşliğinde asker olmanın heyecanın yaşayan gençlere harçlık vererek onları uğurlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde 8 genci 'en büyük asker bizim asker' diyerek uğurluyoruz." şeklinde konuştu.

Daha sonra, şarkıcı Çılgın Sedat'ın sahne aldığı programda geleneklere uygun şekilde ellerine kına yakılarak uğurlanan engelli askerler bir günlüğüne askerlik yapacakları Hasdal Kışlası'na gitti.