Chp İl Örgütünden Ortak Basın Açıklaması

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken ve 19 ilçe başkanı, il örgütü binası önünde, Deniz Baykal'ın fotoğrafının yer aldığı 'Komplocular Deniz'de boğulacak' yazılı dev afişin önündeki ortak basın açıklaması yaptı

Chp İl Örgütünden Ortak Basın Açıklaması
CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken ve 19 ilçe başkanı, il örgütü binası önünde, Deniz Baykal'ın fotoğrafının yer aldığı 'Komplocular Deniz'de boğulacak' yazılı dev afişin önündeki ortak basın açıklaması yaptı.
CHP İl Başkanı Özer Ülken, genel başkanlık görevinden istifa eden Deniz Baykal'ın şahsında gündeme getirilen durumun CHP'nin kurumsal kimliğine yapıldığı söyledi. Ülken, "Ulu Önder Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'ndaki 'Hattı müdafaa yoktur. Sathı müdafaa vardır. O satıh da bütün vatandır' söyleminde olduğu gibi bu hain tuzağı bertaraf etme görevi, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine düşmektedir" dedi.
Baykal'ın yeniden partinin başına geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Ülken, "Aslında Genel Başkanımız, (Ey halkım, bir sade vatandaş olarak bana bu yapılanları sizin vicdanınıza bırakıyorum) demiştir. Bu, onun onurlu bir insan olarak yaptığı en insani davranış biçimidir. Bugün ve bu saat itibariyle kendisi resmi olarak istifa etmişse de örgütümüzün yüreğinde hala Genel Başkanımızdır ve öyle kalacaktır. Bunun yeniden resmileştirilmesi için CHP Antalya İl Örgütü üzerine düşen görevi yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.