Baykal yarın Kılıçdaroğlu ile görüşecek

CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Baykal ile yeni başkan adayları arasında ilk sırada gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu yarın bir araya gelecek.

Baykal yarın Kılıçdaroğlu ile görüşecek
CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra ilk kez eski CHP milletvekili Oya Araslı'nın annesinin cenaze törenine katılarak kameralar karşısına çıkan Deniz Baykal, CHP'nin 22-23 Mayıs tarihinde yapılacak kurultayında genel başkan adayları arasında geçen Kemal Kılıçdaroğlu ile yarın bir araya gelecek.

CHP, yarın saat 11:00’de Anayasa değişiklik paketinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvuruda bulunacak.

Deniz Baykal, Anayasa Mahkemesi’ne başvuruda bulunacak kişilerin arasında yer alacak olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak, başvurunun ardından ikamet ettiği Angora Evleri’ne gelmesini istedi.

MİLLETVEKİLLERİ DUVAR ÖRDÜ

Deniz Baykal, adı genel başkan adayları arasında geçen Kemal Kılıçdaroğlu ile cami avlusuna geldi. Halef selef Selvi'nin yanında saf tuttu. Habercilerin gözü bu ikilideydi. Cenaze namazının ardından Baykal'a ilgi yine yoğundu. Milletvekili arkadaşları ve yakın arkadaşları etten duvar ördü.

2,5 SAATİN SIRRI NE ?

Deniz Baykal camiden ayrıldıktan sonra yaklaşık 2.5 saat boyunca habercileri merak içinde bıraktı.

Yaklaşık 2,5 saat gazetecilerin nerede olduğuna dair bilgi edinemediği Baykal, saat 16.00 sıralarında Beysukent Angora evlerindeki ikametine geldi.